top of page

Let the hunting begin (en personlig udsalgsguide)

Det lyder måske lidt skørt, men her hjemme, er det oftest til Elinor, vi mangler tøj. Jeg har været rigtig god til at sælge ud af mine pigers tøj løbende, især Olivias. Og det betyder, at der for Elinor ikke har været så meget at arve fra sin storesøster. Jeg er glad for, at jeg har solgt ud løbende, for det betyder, at jeg kan tillade mig at købe noget nyt til mine piger. Og mine køb er blevet så meget bedre med tiden, hvad angår komfort, fuktionalitet og kvalitet (jeg har berørt emnet før, og det kan læses her).


Når, der starter januarudsalg, så skal jeg tænke mig rigtig godt om. For jeg falder virkelig nemt i, når nogle af de sager, jeg ikke har købt i løbet af sæsonen, kommer på tilbud. Jeg overvejer altid, om der er en grund til, at jeg ikke købte det på fuld pris. Måske, det var fordi, at vi egentlig ikke havde brug for det. Men nogle ting er også bare skønne for øjet, og lækre, og på den måde uundværlige. Som sagt... Jeg falder nemt i.


Jeg har luret lidt rundt på nettet her i aftentimerne, når pigerne er puttet, og pigernes far har været på arbejde. Mest af alt, har jeg forsøgt at finde de sager, som jeg tidligere har linket til her på bloggen. Det har jo været de ting, som jeg tidligere har været fristet af, og mange af de ting, har jeg faktisk fundet på udsalg.


Jeg har også fundet et par af vores favoritter på udsalg, blandt andet noget af det, som I spørger mest til: Olivias lakstøvler fra Angulus. Jeg synes, det er en fantastisk sko, især fordi, hun selv kan tage dem af og på. Og så er de godt brede i snuden, så der er masser af luft til de små, tykke tæer. Jeg tror også, jeg har nævnt det før, men det er første gang, vi prøver en laksstøvle fra Angulus, og her 3 måneder efter, vi har købt dem, er der ikke en ridse i lakken. Så jeg ved godt, hvilken model, vi vælger fremover.


De kan findes på udsalg HER sammen med en håndfuld andre modeller, og HER.


En anden ting, jeg ofte får spørgsmål til, er Elinors sovedragt fra Engel. Det er ikke særlig ofte, jeg har set den være på udsalg. Måske fordi, det er en klassiker. Vi er i hvert fald utrolig glade for den, og vi har også jakken til Elinor. Og i forgårs købte jeg så jakken til Olivia, på udsalg, fordi vi er så glade for den vi har til Elinor. Fordelen ved jakken er, at den er så nem at få på, den er komfortabel, og den er lun. På de kolde dage, bruger vi den, når vi skal gå ture med klapvognen, og pigerne har et tæppe over sig. Jeg synes det er lidt voldsomt med flyverdragter, når de skal sidde der i vognen. Og så bruger vi den i stedet for køredragt i bilen. Jakken og dragten findes på udsalg HER

Ofte giver jeg blot pigerne deres uldleggings på også, det synes jeg er så fleksibelt, de kan nemt tages af, hvis det bliver for varmt. Vores uldleggings er fra FUB, og Elinors er gået i arv fra Olivia, og er stadig i fin stand. Dem har jeg også fundet med rabat HER


Et køb, jeg endnu ikke har gjort mig, er den lækre strik fra Waddler. Jeg har sjældent set den med rabat, men har faktisk fundet to steder, hvor den er på udsalg, nemlig HER og HER. Jeg tror den bliver mit næste udsalgskøb, for Olivia er vokset ud af alle sine ellers så smukke og lækre sweatre. Og den varme, smukke romper kunne være perfekt til Elinor. Den har jeg også linket til før.Pierrot la Lune har også startet udsalg, med mange af deres smukke sager på listen. Min absolut yndlingskjole til Olivia er fra Pierrot la Lune, og vi får så mange søde kommentarer, når hun har den på. Modellen fås også i en lys version med striber HER. Den blå kjole med striber nedenfor, har jeg før linket til, og den er nu sat ned HER. Olivias røde kjole er sat ned HER. Jeg glæder mig allerede til at se næste kollektion fra dygtige Emilies hånd. Jeg mener også, at hun har planer om en babylinie. Det håber jeg VIRKELIG.

Desværre, så synes jeg ikke udsalget hos Zara, COS, H&M, LIndex eller Mango har det store at byde på. Zaras udsalg bliver altid revet væk, især i babykategorierne. Men en kjole, jeg for nylig købte til Olivia, er på udsalg HER. Jeg havde håbet på, at jeg kunne finde lidt mere til Elinor hos highstreetkæderne. Men jeg må vente og se, hvad den nye sæson byder på. Jeg synes nu altid Zara og COS, er mest spændende.

Men futterne her under, har jeg købt til Elinor. Jeg er fuldstændig vild med det bløde skind, og den dybe farve. De er på udsalg hos Lille Lykke, lige her.

Jeg synes også denne fra Oeuf hos MamaOwl er fin.


I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page