top of page

spring means new dressesJeg er vild med Zaras Capsule-kollektioner, og denne sæson er ingen undtagelse. Hvis du er pige-mor, så kan jeg varmt anbefale at kigge den igennem. Her er nogle rigtig fine sager i mellem og til lette priser. Og selvom jeg holder meget af kvalitet, og af at købe mine ting i de små butikker, ja... Så er det ind i mellem rart at have noget tøj, som er smukt, og som det ikke gør så meget, at der bliver spildt is på det.

Jeg har bestilt lidt hjem fra Capsule-kollektionen. Jeg kan allerede se pigerne i de lette kjoler på græsset i vores kolonihave. Jeg glæder mig så usigeligt til en lang sommer, uden planer, med græs under fødderne, og dasedage på tæppet under den åbne himmel. Med strandture og gæster i vores have. Med beskidte unger, der har rullet sig i sand og græs, med lyse krøller og saft fra vandmelon på tøjet.


Her er mit bud på kjoler til en forårs- og sommergarderobe.I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page