top of page

love for Serendipity

De bløde striber fra Serendipity har været en favorit hos os, siden vi fik vores første datter. Jeg husker tydeligt, hvordan min lille babyklump var for lille (eller nærmere krøllet sammen) til at kunne passe babytøjet i størrelse 50, som vi havde købt. På trods af, at så mange (kloge) mennesker fortalte os, at vi slet ikke havde brug for så småt tøj, når hun kom til verden. Og selvom det lille liv målte 50 centimeter, så kørte vi direkte fra sygehuset, og ud og købte en sparkededragt i en størrelse mindre end 50, som vi ville komme til at klæde hende i de første 14 dage af hendes liv. Og da Elinor kom til verden, klædte vi hendes små 50 centimeter i samme dragt. Det var pigernes far, der valgte den første drag, som var fra Serendipity, ganske enkelt fordi, han syntes den var så blød. Og jeg synes, det var så sødt, at han som nybagt far foreslog den blødeste dragt, han kunne finde i butikken. På den måde står Serendipity mit hjerte nært, selvom det kan lyde skørt. Der er nu noget helt specielt over det første stykke tøj.


Jeg har stadig en kærlighed for Serendipity til mine piger, og genopdagede det egentlig, da (favoritshop) Lille Lykke tog mærket hjem. Jeg kan godt lide tanken om, at mine piger er klædt i blødt, og økologisk bomuld. Og de sarte farver er så fine! Det er nu en af vores favoritter til basistøj, og nattøj, og gør et virkelig fint alternativ til vores yndlingsuld fra Cosilana, eller pigernes basisgarderobe fra Zara og H&M. De to sidstnævnte er gode til vuggestue- og børnehavebrug, men det er især vigtigt for mig, at pigernes nattøj er lavet i rene materialer, er åndbart og holder dem varme. For mig, så emmer Serendipity af økologi og kvalitet, og det er ren forkælelse, at putte mine børn i tøjet, og vide, at de har bløde, rene tekstiler mod deres sarte hud.


Et lille udvalg til nyfødt, baby, tumling og de større børn, som jeg har fundet hos Lille LykkeI'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page