top of page

dressing for fall


Vi har haft sådan en mild start på september, med lune sensommeraftener, hvor pigerne har kunne nøjes med sommerens lette kjoler. Men efteråret er på vej, og efterårsgarderoben skal forberedes. Vores piger, de vokser så meget, at vi kan slet ikke følge med... Så vi har allerede tilføjet en del af nedenstående, især til Olivias garderobe. Og som altid har vi mixet kvalitet med det gode highstreet.


Håber I kan finde lidt inspiration i, hvad jeg lige nu har øjnene på.


 

This far September has been very mild in Denmark. But there is no away around it, fall is here, and it's time to prepare the girls' closet. Hope you'll find some inspiration. A few Danish brands are represented here. They are really worth checking out.

1: Dress from Zara 2: Knitted jumper from Danish brand Esencia (on sale)

1: Hoodie from Danish Brand Serendipity 2: Blouse from Yellow Pelota


I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page