top of page

win my selected favorites

Konkurrence sponsoreret af Naturskøn


Jeg har fået lov til at håndplukke mine favoritter til de mindste hos Naturskøn, og forære dem til en af jer. Jeg tror, jeg har vist hver en ting frem før, for hånden på hjertet, så er det mine favoritter til de mindste, og det er alle ting vi selv har i vores hjem.


Jeg har valgt en salve, der er så god til den sarte hud i vinterhalvåret, til at forebygge sprukne læber og røde kinder. Ranglen fra Grimms er så enkel, og samtidig meget underholdende for de små, og god til tiden, hvor de små tænder pibler frem. Den lille dukke fra Nanchen er min Elinors favorit, og vi har købt et lille lager af dem, for jeg frygter den dag, den pludselig bliver væk. Kender I det? Og selvfølgelig en lille kyse fra altid fine Selana.


Hvert item kan vælges i farve og størrelse, der passer til vinderens behov. Se eventuelt Naturskøns webshop for udvalg.


I skal blot lægge en kommentar her i kommentarfeltet, eller under billedet på Instagram for at deltage.


Konkurrencen er sponsoreret af Naturskøn, men for mig er det vigtigt at understrege, at jeg ikke har modtaget betaling for dette. Jeg tænkte bare, at det var nogle fine sager, der kunne gøre nogen glad


Held og lykke
I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page