top of page

A wardrobe for Fall

Den uendelige sommer lader efterhånden til at slippe sit greb, og det begynder efterhånden at dufte en smule af efterår udenfor. Vi har levet i sommerkjoler og bare tæer, og det er næsten ikke til at forstå at pigernes garderobe skal forberedes til efteråret.


Det er klassisk: begge piger er vokset meget det seneste år. Men heldigvis kan Elinor i år arve langt mere af Olivias tøj end hun har kunne de seneste par år. Olivia er skudt så meget i vejret, at hun nærmest er gået fra 104 til 116 (og af og til 122), så der skal virkelig fyldes i hendes skab.


Jeg er så glad for fint secondhand fra Trendsales og Instagram, som jeg plejer at kombinere med lidt nyt. Desværre er begge piger (SUK) vokset ud af Zaras 'baby girl' linie, og jeg synes ikke helt deres tøj til større piger er ligeså fint. Det samme gælder egentlig for H&M. Jeg synes der er så meget fint i 'baby exclusive', men når børnene pludselig bruger over størrelse 104, så er der langt mellem det fine hos H&M. Hvis I har børn, der bruger 104 eller derunder, så vil jeg absolut anbefale at kigge de to linier hos Zara og H&M.


Forstå mig ret, mine piger må gerne få Minnie Mouse glitter på, og det får de også nu og da, men jeg prioriterer (og holder af) at have andet end polyester og palietter i deres tøjskab. Jeg savner lækker bomuldstøj (gerne øko) i sartere udtryk til de "større" piger. Heldigvis har jeg altid ARKET, som (sammen med COS) er mit favorit highstreet mærke. Både pigerne, og til mig selv.


Til gengæld så synes jeg, der er mange nye brands derude, der gør det så godt, og laver lækkert og pænt tøj til de større børn. Det er selvfølgelig også lidt dyrere end highstreet mærkerne. Så køber jeg hellere lidt tøj, men godt, og supplerer med Minnie Mouse leggings fra H&M, eller lidt basis fra ARKET.


Eksempelvis købte jeg forrige år et strikket uldsæt fra CARAMEL, som kostede omkring 700 pr. del, men som vi har brugt virkelig meget hen over flere sæsoner, og Elinor kan nu arve Olivias aflagte. På den måde kan jeg virkelig mærke, at det sagtens betaler sig at lægge lidt flere penge i kvalitetstøj.


Denne sæson er jeg især vild med fløjl, der både ses til voksne og børn, hos både Zara, H&M, COS og Arket, men også hos mine andre favorit brands. Sættet her fra Aiayu er på min ønskeliste! En personlig favorit, som jeg vil fremhæve er mærket Repose Ams, hvis efterårskollektion er i de smukkeste jordfarvede toner.


Andre favoritter:


Omibia

Bobo Choses

Søstjernen

FUB

Babe and Tess

Pierrot la Lune

Bonton

Caramel

Konges Sløjd

On Cloud Nine (nattøj)

Cosilana (undertøj og nattøj)


Og som før, har jeg samlet lidt fint fra efterårets kollektioner. I plejer at holde meget af de her indlæg, og flere har efterspurgt en efterårsudgave. Jeg håber I kan finde inspiration.


ENGLISH


As my girls grow older I find it harder and harder to find them clothes which aren't synthetic and/or all Frozen or Minnie Mouse. It has really opened my eyes to new brands who make pretty and good quality wear for the older children. When the girls were a size 104 (or smaller) we could easily turn to H&M baby exclusive or Zara baby girl.


Now I buy most of our basic wear at ARKET or COS.


Other favorites:

Omibia

Bobo Choses

Søstjernen

FUB

Babe and Tess

Pierrot la Lune

Bonton

Konges Sløjd

On Cloud Nine

Cosilana

Caramel

Konges Sløjd


For inspiration:

1: Dress 2: Blouse 3: Dress 4: Skirt


I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page