top of page

Birthday wishes for inspiration

Vi fejrede begge vores piger på to smukke efterårsdage med blå septemberhimmel. Elinor fyldte fire og Olivia fyldte seks år.

Elinor ønskede sig en cykel med støttehjul og Olivia ønskede sig en kanin. Og det fik de af os.

Vi har fået en have, hvor der er plads til kaniner, og to store piger, der er klar til at have nogle faste opgaver og ligeså stille ære at have et ansvar. Og udover det, så er de kaniner SÅ søde.


Vores familie og venner bad også om ønskelister fra pigerne. Jeg synes ofte, det kan være en svær opgave at lave en liste over ting, som pigerne virkelig inderligt ønsker sig. Derfor har jeg i år forsøgt at notere løbende, hvad pigerne har drømt om.

Vores piger mangler som sådan ikke legetøj, men når man har fødselsdag, så må man gerne ønske sig lige det man drømmer om.


Det sidste års tid er især Olivia vokset fra sit legetøj. Hun leger ikke så meget med dukker, udklædning, Schleich dyr og bamser som hun plejede at gøre. Derfor sagde jeg for nyligt ja tak til, at Playmobil måtte sende pigerne nyt legetøj.


Olivia fik et kæmpe krystalpalads i fødselsdagsgave. Jeg tror vi alle fire var meget overvældede. Et kæmpe slot med prinsesser, kjoler, krystaller, hestevogne og skattekister. Pigerne var jo ellevilde! Hvad mere kan man drømme om, når man bliver seks år? Kanin og krystalslot!

(Og nu er jeg jo ikke så befærdet i det her med at modtage gaver i forhold til blog, men vil lige understrege, at det altså er noget vi har fået tilsendt som gave fra Playmobil. Jeg har selvfølgelig taget imod det for mine pigers skyld, fordi jeg vidste at de ville elske det!)


Som den kedelige mor jeg også er, så plejer jeg også at tilføje et par praktiske ting til garderoben på listen, så vi ikke får en overflod af legetøj, som alligevel ender på bunden af kurven med legetøj om to uger.


Hvis jeg ønsker tøj eller sko til pigerne, så plejer jeg at spørge pigerne, hvilken farve de godt kunne tænke sig - på den måde bliver en ny jakke lidt mere spændende.

Olivia er inde i en grøn periode. Alt skal være grønt. Elinor er på lyserød og lilla. Og regnbuer og enhjørninge.


Øverst på pigernes ønskeliste står oplevelser. Det er selvfølgelig ikke særlig spændende for en fireårig at pakke en gave op og, og så ligger der to teaterbilletter i. Men når dagen kommer, og vi skal i teatret, så er vores piger ved at dø af spænding. Billetter til teater, biograf, zoologisk have, tivoli - det er de bedste gaver i vores bog!

Vi skal ind og se to teaterstykker: Cirkelines Jul i december og Cirkelines Fødselsdag til marts.


Jeg tænkte, at jeg ville dele vores ønskeliste, for måske, der findes en mor eller to, der kan bruge lidt inspiration. På listen har jeg også tilføjet nogle af de ting, som ikke var på vores egen ønskeliste, men som pigerne er glade for for tiden. De kan måske også glæde et andet lille menneske.
Vi læser denne bog hver aften - og pigerne klukgriner! Meget passende i alderen 3-6 år. Jeg synes det er så skønt, at humoren og historierne rammer begge mine piger.Disse søde papmache ophæng til pigernes værelse har jeg fået så mange reaktioner på, da jeg delte dem på Instagram. Pigerne er meget glade for dem. De kan købes på linket her.

ENGLISH

My girls turned four and six years old this September. To me, there is nothing more beautiful than a sunny September's day. Elinor wished for a new bike and Olivia wished for a bunny.

We got them both what they wanted and the girls were so happy!

We went to the zoo in Copenhagen on a sunny day to celebrate. If you're ever i Copenhagen I highly recommend the Copenhagen Zoo.

I wanted to share some of the girls's birthday wishes for inspiration to others. Both practical and dreamy ones.

You will find links above.

I think some of the best gifts are tickets for the zoo, the theater or the cinema.


We got both our girls a bunny and we can't believe how cute they are.


I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page