top of page

Barcelona with children

I lørdags kom vi hjem fra et par dejlige dage i Barcelona. Vi tog afsted, fordi vi trængte til tid sammen som familie, helt væk fra hverdagens pligter og rytmer. Vi havde brug for bare at fokusere på vores piger, og havde derfor ingen planer lagt for turen. Eneste plan var at sove længe, lade børnene tulle rundt i pyjamas og lege, mens vi nød en kop kaffe ved morgenbordet. Og så bevæge os ud i det smukke spanske efterår. Eneste mål vi egentlig havde var legepladser og kaffe. Og croissanter!


Vi havde lejet en simpel, men smuk Airbnb lejlighed. Her var alt hvad vi skulle bruge, og den var så ren og pæn. De gamle lejligheder i Barcelona, har jeg erfaret, kan være en smule lydt, men efter at have været ude på gåben i 8 timer hver dag, så havde pigerne ingen problemer med at sove, og på den måde gererede lydene fra gaden os ikke.


Første dag var vi forbi Sagrada Familia, egentlig mest fordi vi kunne se på vores google maps, at vi kunne finde legepladser her.

Vejret var så fint, så vi besluttede at tage metroen til Zoologisk have.

Haven er meget smuk, og her er et fint udvalg af dyr. Og endnu bedre: Her er en virkelig god legeplads.

Maden her er ikke særlig god, så hvis man kan pakke mad og tage med, vil det være ideelt.Hele området omkring Barcelona Zoo er fantastisk smukt. Egentlig kunne vi have brugt flere timer på at bevæge os rundt her i Parc de la Ciutadella. Castell dels Tres Dragons er enormt smukt, det samme gælder for Parlamento de Cataluña. Her er findes nogle fine legepladser og springvand.


I nærheden ligger El Born, hvor der findes legetøjsbutikker og gode madsteder. Her finder man også Picasso Museet.Vi havde nogle enkelte regnvejrstimer den ene dag, som vi brugte på CosmoCaixa, som er et science museum. Jeg vil sammenligne det med det danske Experimentarium. Og så alligevel ikke. Her er ikke underholdning til en hel dag, men vi fik et par timer til at gå her, og vi betalte knapt 10 Euro for indgang. Bagefter slentrede vi til Parc de la Tamarita, hvor vi fandt en fin legeplads og en meget smuk have.

Et lille stykke herfra ligger der en sød lille legetøjsbutik, der hedder Si tu véns.


Helt generelt for Barcelona, så gælder det, at der findes mange fine legepladser og masser af gode kaffesteder. Vi spiste generelt god mad, uden vi havde planlagt, hvor vi skulle spise. Jeg fik anbefalet disse spisesteder på Instagram:

Tapas24, Flax and Kale, Lulu.Barcelona, La Esquina, Luzia.


Selv spiste vi brunch på Bristol Café, som vi tilfældigt kom forbi. Den lå i få minutters gåafstand fra vores lejlighed, ikke noget fancy, men fin mad til både store og små.


Vi havde også en fin oplevelse på den vegetariske Arco Iris i samme gade.


Jeg vil stærkt anbefale efteråret i Barcelona! Farverne var så smukke, temperaturene er milde og solskinstimerne mange. For os var det en helt perfekt pause fra det grå efterår i Danmark, og bare det at lade børnene gå ud uden jakker, vinterstøvler og huer var en lille luksus i sig selv. For os alle.ENGLISH


Last week we had a few days in Barcelona. We really needed family time and to get away from the Danish Autumn darkness. Barcelona was sunny and the temperatures were mild. We had no plans at all. We just wanted to stroll the streets, let the children play at the many playgrounds while we had a cup of coffee. Barcelona is so very beautiful in November.


We really enjoyed our trip to the zoo. The zoo was beautiful and our girls loved seeing the animals and really enjoyed the big playground.

Afterwards we walked through the nearby Parc de la Ciutadella with playgrounds and beautiful landscaping.


We had one day of rain and we decided to spent a few hours at the science museum CosmoCaixa. I wouldn't spend a whole day here but a few hour went by.


Afterwards we walked to Parc de la Tamarita which was very pretty and a playground was placed i the far corner of the park. From here we walked to a pretty little toy store called Si tu véns.


Mostly we were strolling around enjoying the nice weather and the beautiful streets of the city. We found so many playgrounds and coffee places.


Places to eat: We were recommended these restaurants: Tapas24, Flax and Kale, Lulu.Barcelona, La Esquina, Luzia. We had brunch at Bristol Café and had a great dinner experience at Arco Iris.


Barcelona is absolutely a great city to visit with young children and Autumn is very pretty and mild here.

I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page