top of page

Vind Cosilana

I samarbejde med Lille Lykke, har jeg fået lov at udlodde lidt lækkert fra Cosilana, som er en absolut favorit til mine egne børn. Det er lidt atypisk mig at afholde konkurrencer, og jeg takker nej til meget samarbejde. Men Cosilana (og Lille Lykke) er en personlig favorit. Så nu får en af jer muligheden for at vinde lidt fra vores yndlingsmærke.


Mine børn bliver oftest klædt i uld. Jeg synes uld har så mange gode egenskaber, og jeg bruger det gerne til børnene året rundt. Fordi, det er varmeregulerende, holder det barnet varmt om vinteren, og køligt om sommeren. For mig er det især vigtigt, at det er det inderste lag, der er uld, fordi det er så effektivt til at absorbere fugt, eksempelvis, hvis barnet sveder. Det giver mig en tryghed, når jeg sender dem i institution, eller kysser dem godnat på kolde vinteraftener, at jeg ved, de bliver holdt varme.


Olivia var ikke ret gammel, da jeg fandt ud af, at Cosilana var det bedste uldmærke for hende. Jeg har stadig bodyer fra hun var helt lille, som jeg også har gemt og brugt til Elinor, (og som jeg stadig gemmer) fordi de har holdt sig så godt. Især har vi været glade for uld/silke/bomuld-kvaliteten i let rib, fordi den er så let og skånsom mod huden. Jeg har ikke kun brugt bodyerne som undertøj, men også som "bluse" under smækbukser eller kortærmede kjoler, fordi de er ret pæne i sig selv.

Det vigtigste er selvfølgelig, at undertøjet og nattøjet, holder pigerne varme, men bestemt også, at det kan holde til at blive brugt, og at pasformen er god. Vi har et lille lager af Cosilana i pigernes tøjskab fra de sidste tre år, som vi bruger igen og igen. Det er ikke så længe siden, jeg pakkede størrelse 50/56 væk. Det gør altså lidt ondt i morhjertet, når de små størrelser pakkes i poser og lægges i kasser. Duften af nyfødt baby sad stadig i ulden.Der udloddes intet mindre end tre valgfrie styles fra Cosilana fra butikkens webshop. På den måde er der noget for både store og små. I kan se udvalget her, og flere billeder på Lille Lykkes Instagram @lillelykkedk .

For at deltage, skal du blot lægge en kommentar herunder. Konkurrencen slutter d. 1. december 2015. (Husk at skrive jeres email)

I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page