top of page

wishes for spring

Foråret er endelig over os. Og jeg har glædet mig så meget til at pakke vinterstøvler og flyverdragter væk. Med en meget stædig og insisterende etårig, og en frustreret treårig, kan det tage dage at komme i tøjet og ud af døren. De to små ben, der ved en fejl lander i samme bukseben på flyverdragten, eller støvlesnuder, der stikker i hver sin forkerte retning, dét kan vælte verden. Og når jeg vender mig om, så har min etårige orkan taget støvler og hue af, mens jeg har hjulpet min ellers tålmodige treårige datter ud af flyverdragten, for at hjælpe hende forfra. Ak ja. Jeg glæder mig over foråret, og over lette overgangsjakker. Og over, at pigerne kan stikke i et par nemme støvler, og ikke nødvendigvis fryser ørerne af uden en hue. På vores elskede Frederiksbjerg går vi på legepladser og til bageren, eller på torvet om onsdagen og om lørdagen. I vores lille kolonihavehus brager solen gennem ruderne, og varmer vores lille hus op, så pigerne kan løbe omkring i korte ærmer, og kan stikke i et par gummistøvler, når de vil i haven. Foråret gør alting lettere. Børnene, tøjet, humøret. Det er som om det nye år først rigtig starter nu på de her martsdage, hvor det er sommer i lyset, og vinter i skyggen, som Dickens formulerede det. Og for foråret har vi også ønsker:Kender I ikke Juju Bunny shop, så er den bestemt værd at kigge her for anderledes og smukt design. Toppen her så fin i med kraven og de sarte kontraster.


Jeg har i et stykke tid haft øjnene på bambi-huen fra Oeuf til Elinor. Nu fik jeg endelig bestilt den hjem, og heldigvis er mit lille barn ligeså vild med den, som jeg er. Den er købt hjem fra udlandet, og umiddelbart er den udsolgt, så jeg kan ikke linke til den. Men kig her for et fint Oeuf-udvalg på det danske marked. Kaninhuen er skøn, og er også en del af mine pigers garderobe.


I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page