top of page

end of summer


Om et par dage er vi igen ved september, og jeg er mor til en snart fireårig lille pige, og en toårig tumling. Sommeren forsvinder med dagene bag os, og jeg værdsætter virkelig sensommerdagene med min lille familie. Sommeren har ikke været vores. Det har været knapt med feriedage for os forældre, men pigerne har haft al den ferie, vi overhovedet har kunne give dem, væk fra institutionslivet, og i arme på bedsteforældre og oldeforældre. Og i vores arme, hvert øjeblik det har kunne lade sig gøre.

Nu er sensommeren vores, og jeg er så taknemmelig for de varme augustdage, hvor hvert måltid spises ude, hvor vi bader pigerne under åben himmel, mens naboernes stemmer summer gennem hækken. Sådan er livet meget enkelt disse dage. Det har vi ventet længe på.


 

In a few days we welcome September, and soon I will be the mother of a four-year-old little girl, and a two-year-old toddler. The summer passes with each day and I deeply appreciate the warm lingering days of summer with my little family. This summer hasn't really been our summer. Our daughters have had as many days off as possible, spending time with grandparents, and great grandparents. And we've held them close whenever we've had the chance.


Now these last days of summer belong to us, and I'm beyond greatful for these warm days in late august. We enjoy every meal outside and we bathe our daughters under the open sky. Life is very simple right now. And we've been longing for it.I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page