top of page

Updating the kids' room

Mine piger har altid delt værelse, og selvom vi er flyttet fra en treværelses lejlighed til et hus med så mange rum, at jeg ikke engang ved, hvor mange rum vi har, ja så deler pigerne altså stadig værelse. Fordi de elsker det.

De har fået to værelser i forlængelse af hinanden. Et soveværelse med et tøjskab og lidt bamser. Og så et legeværelse med plads og rum til al deres legetøj.

Legetøjet larmer rigeligt i sig selv, farvemæssigt som lydmæssigt, så derfor vælger jeg afdæmpede og rolige farver til møbler og opbevaring.

Jeg har altid været stor fan af kurve som opbevaring på børneværelset, især til bamser, dukker og klæd-ud-tøj. På den måde er det nemt at rydde op for os alle.

Jeg har ikke købt meget nyt til deres værelser efter flytningen, men jeg har tilføjet lidt hist og her. Og har planer om lidt flere tilføjelser.

Jeg tænker, at vi skal have malet lidt farve på de hvide vægge. Måske lyserød.

Til vores køkken har jeg købt en køkkenhylde fra Stilleben, som er så smuk og praktisk, at jeg overvejer at købe en til pigernes værelse også.

For at tilføje lidt farve til rummene på en enkelt måde, har jeg lavet to opslagstavler med liberty beklædning. En til hver.

Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

English:

We just moved to a new house and the girls got two new rooms to share, a bedroom and a room for all of their toys.

I decorated the rooms with calm colours as their toys have plenty of colours!

Yesterday I made them each a pinboard with liberty fabric to add a little colour to the walls before we decide which colour we should paint on the walls.

I collected a few items for inspiration.

Enjoy.


I'm Maria Franck. I work as freelance copywriter and as a self-taught photographer. I have a deep love for still life, pretty things and my little family. A love for design, pretty little things, kids clothings and aesthetics.


On this page I collect my work, my memories and pretty things I stumble upon 

I'm a mother of two little, stubborn girls. For me, writing and photography go hand in hand with parenthood. It's all about documenting the little things in life. Keeping memories of their childhood close

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Hi There

bottom of page